Termeni si conditii


PRECIZĂRI LEGALE ŞI CONDIŢIILE DE CUMPĂRARE PENTRU SITE-UL WEB Oui-da-fee.com

1. INTRODUCERE:

Prezentul document (împreună cu orice alte documente menţionate în acesta) stabileşte termenii şi condiţiile care reglementează utilizarea acestui site web (www.oui-da-fee.com) şi achiziţionarea de produse prin intermediul acestuia. Vă rugăm să citiţi în întregime aceşti termeni: "Termeni si conditii", Politica noastră referitoare la cookie-uri şi politicile privind protectia datelor: „Politica de confidentialitate", înainte de a utiliza acest site web. Prin utilizarea acestui site web sau plasarea unei comenzi prin intermediul acestuia, vă exprimaţi consimţământul asupra caracterului obligatoriu al acestor termeni şi al politicilor privind protecţia datelor. În cazul în care nu sunteţi de acord cu toţi termenii şi cu toate politicile privind protecţia datelor, nu utilizaţi acest site web. Prezenţii termeni ar putea fi modificaţi. Aveţi responsabilitatea de ai revedea în mod regulat, întrucât aplicabili vor fi termenii în vigoare în momentul oficializării contractului relevant (definit mai jos) sau în momentul utilizării acestui site web. Dacă aveţi orice întrebări cu privire la termeni sau la politicile privind protecţia datelor, ne puteţi contacta utilizând formularul de contact.

2. COMPANIA

Azur Orange S.R.L, avand sediu social in Sat Rosiori, Comuna Rosiori, nr. 38, judet Bacau, codul unic de înregistrare nr. 33282986 şi număr de ordine în registrul comerţului J4/566/2014.

3. DATELE DVS. ŞI VIZITELE PE ACEASTĂ PAGINĂ WEB

Informaţiile sau datele personale pe care ni le puneţi la dispoziţie vor fi tratate conform politicilor privind protecţia datelor. Prin utilizarea acestui site web vă exprimaţi acordul cu privire la procesarea acestor informaţii şi date şi declaraţi că toate informaţiile sau datele pe care ni le-aţi pus la dispoziţie sunt adevărate şi corecte.

4. UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU WEB

Prin utilizarea acestui site web şi/sau prin plasarea oricărei comenzi prin intermediul acestuia, vă luaţi următoarele angajamente: 1. Să utilizaţi site-ul web exclusiv pentru a solicita informaţii sau a plasa comenzi în conformitate cu legea. 2. Să nu plasaţi comenzi false sau frauduloase. În cazul în care avem motive rezonabile să credem că a fost plasată o astfel de comandă, vom avea dreptul să anulăm comanda şi să informăm autorităţile competente. 3. Să ne puneţi la dispoziţie adresa de e-mail, adresa poştală şi/sau alte informaţii de contact corecte şi exacte. De asemenea, sunteţi de acord să utilizăm aceste informaţii pentru a vă contacta în cazul în care acest lucru se dovedeşte necesar (a se vedea Politica noastră de confidenţialitate). În cazul în care nu ne oferiţi toate informaţiile de care avem nevoie, este posibil să nu putem finaliza comanda Dvs. Prin plasarea unei comenzi prin intermediul site-ului nostru web, garantaţi că aveţi cel puţin 18 ani şi că sunteţi apt din punct de vedere legal să încheiaţi contracte cu caracter obligatoriu.

5. CUM COMAND?

Pentru ca fiecare client este diferit, avem pentru fiecare mai multe modalitati de a realiza o comanda cu produsele Oui-da-fee.com.

a. Prin comanda directa de pe site.  După ce aţi selectat toate articolele pe care doriţi să le achiziţionaţi, acestea vor fi adăugate în coşul Dvs. (Add to cart), iar pasul următor va fi de a parcurge procesul de verificare şi de a efectua plata. În acest sens, trebuie să urmaţi paşii procesului de achiziţionare, completând informaţiile solicitate la fiecare pas. Mai mult, pe parcursul întregului proces de achiziţionare, înainte de efectuarea plăţii, puteţi modifica detaliile comenzii Dvs.- Disponibil pentru comenzile din Romania si tarile prevazute in alineatul 7 . CONDITII DE LIVRARE. 

b. Completand formularul pentru plata la livrare (ramburs) indicat la fiecare produs, specificand codul si/sau denumirea si marimea produsului/ produselor si datele Dvs. necesare livrarii comenzii- Disponibil doar pentru comenzile din Romania.

c. Prin telefonDisponibil doar pentru comenzile din Romania. Va asteptam zilnic de luni pana vineri intre 10:00 la 18:00 la telefonul 0740063526 pentru a plasa o comanda sau pentru orice alta intrebare.

 Informaţiile solicitate pentru a facilita comanda şi plata acesteia sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Informaţiile personale nu sunt transferate către alte terţe părţi. Foarte importanta este acuratetea adresei de livrare, pentru facturare si livrarea fizica a produsului.

6. CUM PLATESC?

Toate preturile includ tva. Plata se poate realiza in momentul livrarii produselor (ramburs) completand formularul pentru plata la livrare sau comandand la telefon. Plata se poate realiza prin virament bancar. Plate se poate face online cu card bancarVisa/ CB/ Eurocard/ Mastercard and American Express. Datele completate de dumneavoastra sunt in siguranta, www.oui-da-fee.com nu are acces la datele dumneavoastra bancare.

7. PRETURI SI TAXE

Preţurile sunt stabilite atunci când produsele sunt afişate pe site, sunt exprimate in Euro si RON şi includ TVA. Preturile afisate se pot modifica când se aplică politica de discount sau când variaţiile de schimb valutar euro-lei sunt semnificative. www.oui-da-fee.com comercializează produse şi trebuie menţionat că în cazul în care, din greşeală, preţul unui produs este listat şi anunţat ca o eroare evidenta, www.oui-da-fee.com nu este obligat să ofere acel produs spre vânzare la acest preţ, considerandu-se a fi o eroare tehnica. Deşi avem grijă să ne asigurăm că toate preţurile afişate pe site-ul nostru web sunt corecte, se pot produce şi erori. În cazul în care descoperim o eroare legată de preţul oricărui (oricăror) produs(e) comandat(e) de Dvs., vă vom informa în cel mai scurt timp cu putinţă şi vă vom oferi opţiunea de a reconfirma comanda la preţul corect sau de a o anula. În cazul în care nu reuşim să intrăm în legătură cu Dvs., comanda va fi considerată ca fiind anulată şi, dacă aţi plătit deja produsul (produsele), veţi primi o rambursare integrală a sumelor achitate. Nu avem nicio obligaţie de a vinde niciun produs la un preţ mai mic incorect (chiar şi după ce v-am trimis Confirmarea expedierii) în cazul în care eroarea legată de preţ este evidentă şi neechivocă şi ar fi putut fi recunoscută de Dvs. în mod rezonabil ca atare. .

8 . CONDITII DE LIVRARE

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra, in Romania, Anglia, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg,  Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Veti fi atentionat prin mail de livrarea produselor comandate si/sau veti fi contactati telefonic de operatorii nostri pentru confirmarea comenzii.

- livrarea se va face la adresa solicitata de client.

- livrarea se efectueaza prin firme de transport cu care Oui-da-fee.com are contract, posta romana sau prin mijloace proprii.

- produsele se vor livra in ambalajul special Oui-da-fee.com. Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

Costul livrarii pentru coletele trimise in Romania este de 22,5 lei/ 5 euro, pentru livrare in alte tari, tarifele vor diferi in functie de tara aleasa. La totalul de plata se va adauga taxa de 22,5 Lei/5 euro (TVA inclus) sau taxa pentru transportul intr-o alta tara, pentru plata comenzii. Aceasta taxa va fi inclusa in factura emisa de Oui-da Fee si se va regasi in totalul de plata, conform email-ului de confirmare a comenzii.

9. TERMENUL DE LIVRARE

In descrierea fiecarui produs de pe Oui-da Fee este mentionat termenul de livrare pentru livrarea in Romania. Pentru livrarea intr-o alta tara, termenul de livrare va fi mentionat in momentul alegerii tarii de destinatie. Termenul de livrare poate diferi de la un produs la altul, de aceasta este mentionat pe pagina fiecarui produs. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii. Pentru mai multe informaţii despre detaliile legate de livrarea coletului dumneavoastră vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email contact@oui-da-fee.com sau la telefon 0740063526, iar noi vă vom înştiinţa în cel mai scurt timp posibil ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră a fost expediat.

 10. CONDITII DE RETURNARE

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra. Cu Oui-da-fee.com, sunteti tot timpul 100% satisfacut. Daca nu, va veti primi banii inapoi.

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Termenii de returnare

• Trebuie sa ne anuntati prin e-mail la contact@oui-da-fee.com  sau telefonic la 0740063526 in primele 14 zile de la primirea comenzii ce produse doriti sa returnati.

• Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie.

  • Produsele realizate prin comanda personalizata, fiind lucrate dupa dimensiunile clientului sau dupa specificatiile distincte ale acestuia, nu se pot returna, decat daca acestea prezinta defecte sau diferente notabile fata de produsul prezentat/ solicitat, acestea fiind acceptate de ambele parti ale contractului. Oui-da Fee procedeaza conform articolului din legea Art.10, lit. c, din OG 130/2000( "Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarelor tipuri de contracte") care prevede: "contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau se pot degrada ori deteriora rapid".

 Va garantam ca vom gasi impreuna varianta cea mai potrivita pentru dvs., pentru a fi multumiti in ceea ce priveste comanda dvs., in cazul putin probabil in care ati constata o neregula sau o nepotrivire si in cazul comenzilor personalizate, insa va asiguram ca le veti iubi si vi se vor potrivi perfect! 

• In documentele primite o data cu comanda veti gasi un document de returnare ce va v-a indruma spre pasii necesari pentru returnarea produselor.

• Pentru retur va rugam sa ne anuntati telefonic cand este pregatit coletul si noi vom trimite un reprezentant de la curierat la adresa mentionata de dvs. pentru preluare. Numai in acest fel transportul de retur este gratuit (valabil pentru comenzi in Romania).

O data ajuns la noi coletul cu produsele returnate, www.oui-da-fee.com se obliga sa returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor in termen 15 zile lucratoare de la data primirii si validarii returului; in aceasta contravaloare nu sunt incluse taxele pentru transportul produselor returnate.

11. CONTRACT

Contractul dintre noi şi cumpărător va fi guvernat de legea română şi se interpretează în conformitate cu reglementările cu privire la aceasta. Orice neînţelegeri se soluţionează pe cale amiabilă. În cazul în care neînţelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, ele vor fi supuse la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de Camera de Comerţ şi Industrie din România, în conformitate cu reglementarea acestora. Contactul intre Dvs. si www.oui-da-fee.com nu va fi intocmit pana in momentul expedierii comenzii Dvs. de catre noi.

12. PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Admiteţi şi sunteţi de acord că toate drepturile de autor, mărcile comerciale şi alte drepturi de proprietate intelectuală asupra tuturor materialelor sau conţinuturilor oferite pe site-ul web vor rămâne în orice moment în posesia noastră sau a licenţiatorilor noştri. Aveţi permisiunea de a utiliza aceste materiale numai în urma unei autorizări exprese din partea noastră sau a licenţiatorilor noştri. Acest lucru nu vă împiedică să utilizaţi acest site web în măsura necesară pentru a face o copie după orice comandă sau după datele contractului.

13. LINK-URILE DE PE SITE-UL NOSTRU WEB

Putem avea link-uri de la site-ul nostru web către site-uri web şi materiale aparţinând unor terţe părţi; aceste link-uri sunt oferite exclusiv în scopuri de informare şi nu deţinem controlul în niciun fel asupra conţinuturilor unor astfel de site-uri web sau materiale. În consecinţă, nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru pierderile sau deteriorările care pot apărea în urma utilizării unor astfel de link-uri.

14. RECLAMATII

Pentru orice tip de reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email: contact@oui-da-fee.com. Vă asigurăm că echipa Oui-da-fee.com va face tot posibilul să rezolve în cel mai scurt timp posibil reclamaţiile dumneavoastră. De asemenea, va punem la dispozitie Linkul Platformei SOL, un instrument online dezvoltat de Comisia Europeana si care functioneaza ca un punct de intrare unic pentru consumatorii si comerciantii care doresc o solutionare pe cale extrajudiciara a litigiilor rezultate din tranzactiile online.

INFORMATII IMPORTANTE

Toate produsele sunt controlate pentru calitate si verificate pentru orice probleme sau defecte inainte sa fie trimise catre client.

Desi incercam sa oferim o imagine cat mai fidela in ceea ce priveste culorile produselor, existenta unei game foarte variate de monitoare face posibil ca unele culori sa fie usor modificate fata de cele originale. De aceea garantarea faptului ca ceea ce afiseaza monitorul respecta 100% culoarea produsului in realitate nu poate fi facuta de Oui-da-fee.com.

Daca se intampla sa primiti un produs care nu este in conditii perfecte va rugam sa ne contactati imediat!

15. FEEDBACK

Aşteptăm cu interes comentariile şi feedbackul dumneavoastră. Vă rugăm să ne trimiteţi feedbackul, comentariile şi sugestiile dumneavoastră prin intermediul formularului nostru de contact sau prin intermediul adresei electronice: contact@oui-da-fee.com.