IMG_4681.JPG

About us

 

 

Oui-da Fée a debutat la finele anului 2015, insa din 2016 isi schimba povestea si lanseaza propria colectie "creata din dorinta unui "nou" rafinat, a unei directii spre senin, frumos, feminitate, senzualitate. Oui-da Fée inseamna atemporalitate, linii feminine ce nu se vor demoda niciodata, linii simple ce vor fi intotdeauna puternice, dualitate: vechi- contemporan, gratie, delicatete- curaj, incredere. Spune povesti despre femei si isi gaseste inspiratia in femei, femei ce si-au pastrat feminitatea si visele, insa isi scriu povestea rasunator."

Pasiunea pentru moda si design s-a dezvoltat inca din copilarie. Evoluatia a continuat pe linia de frumos avand un ochi format instinctiv si o preocupare perpetua, in ceea ce priveste frumosul, calitatea , culorile, proportiile si materiale.

“Materialele ce se regasesc in colectiile noastre sunt unele calitative, dintre cele mai fine, atent selectionate si prelucrate.

Fiecare produs Oui-da Fée este croit manual, nu producem cantitati in exces si ne focusam pe calitatea confectionarii fiecarui produs.

Oui-da Fée reprezinta feminitate, pasiune, dragoste, unicitate, identitate, vise. Crede in povesti cu rezonanta si in culoarea pe care o dam viselor. Expune si celebreaza feminitatea prin creatiile sale ce dau valoare morfologiei femeii.”                                                                                                                                                                                                

             Alexandra Valentina Boureanu