IMG_4681.JPG

About us

 

 

Oui-da Fée a debutat la finele anului 2015, insa din 2016 isi schimba povestea si lanseaza propria colectie "creata din dorinta unui "nou" rafinat, a unei directii spre senin, frumos, feminitate, senzualitate. Oui-da Fée inseamna atemporalitate, linii feminine ce nu se vor demoda niciodata, linii simple ce vor fi intotdeauna puternice, dualitate: vechi- contemporan, gratie, delicatete- curaj, incredere. Spune povesti despre femei si isi gaseste inspiratia in femei, femei ce si-au pastrat feminitatea si visele, insa isi scriu povestea rasunator."

“Materialele ce se regasesc in colectiile noastre sunt unele calitative, dintre cele mai fine, atent selectionate si prelucrate.

Fiecare produs Oui-da Fée este croit manual, nu producem cantitati in exces si ne focusam pe calitatea confectionarii fiecarui produs.

Ceea ce ne definește creațiile este pasiunea pentru caractere bine conturate, feminitatea și sensibilitatea artistica, atenția la detalii și materialele calitative și naturale. Ne concentrăm pe calitatea execuţiei și a materialelor creaţiilor noastre, în serie limitată. ”

Oui-da Fée reprezinta feminitate, pasiune, dragoste, unicitate, identitate, vise. Crede in povesti cu rezonanta si in culoarea pe care o dam viselor. Expune si celebreaza feminitatea prin creatiile sale ce dau valoare morfologiei femeii.”                                                                                                                                                                                                

             Alexandra Valentina Boureanu