Politica de Confidentialitate


De fiecare data când utilizați acest site web, veți fi obligat să respectați Politica de Confidențialitate în vigoare în acel moment și ar trebui să revedeți acest text de fiecare data când folosiți site-ul web, pentru a vă asigura că sunteți de acord cu acesta.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice (se precizează şi acest act normativ, după caz)  datele personale pe care ni le furnizați vor fi prelucrate și păstrate într-un fișier sub responsabilitatea  Azur Orange SRL, ce are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Colectarea datelor dumneavoastră are ca scop:

a) Executarea și aplicarea contractului de vânzare-cumpărare cu privire la produsele pe care le-ați achizitionat sau a oricărui alt contract încheiat între Dvs. și noi;

b) De a vă urmări solicitările, si;

c) De a vă furniza informații despre produsele Oui-da Fee, inclusiv transmiterea comunicărilor comerciale prin e-mail sau prin orice alte mijloace de comunicare electronice echivalente (precum SMS). Puteți schimba preferința Dvs. cu privire la primirea acestor comunicări, va puteti adresa cu o cerere scrisa prin e-mail, la adresa contact@oui-da-fee.com. Puteți să vă dezabonați de la secțiunea Newsletter.

d) În cazul în care ne transmiteți datele personale ale unei terțe părți, veți fi responsabil de informarea cu privire la utilizarea acestor date și obținerea consimțământului expres relevant. Datele personale ale terței părți pe care ni le-ați furnizat, vor fi folosite în următoarele scopuri: (a) gestionarea livrării și/sau verificarea primirii corecte a produsului corespunzător și ; (b) vom urmări orice întrebare sau sugestie pe care o puteți formula cu privire la respectivul produs.

e) In cazul în care alegeți plata directa cu cardul, datele tranzactiei de cumparare,  Card - Verificare - Valoare - Cod (CVV), vor fi folosite doar pentru a face posibilă achiziția în curs de desfășurare și nu vor fi stocate sau prelucrate ulterior. Dupa ce tranzactia este finalizata, informatiile vor fi sterse.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, dar acestea sunt necesare pentru finalizarea unei comenzi.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt publicate pe site sau in alta parte si nu sunt facute publice, Oui-da-fee.comîn calitate de operator de date al fișierului, se angajează să păstreze informațiile Dvs. personale în strictă confidențialitate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin e-mail, la adresa contact@oui-da-fee.com.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în alte state.

Utilizatorul (Dvs.) garanteaza prin prezenta că datele personale furnizate sunt corecte și exacte și se angajează să notifice orice modificare a acestor date.

Cookies: Noi folosim cookies în acest site web, mici fișiere de text cu informații despre navigarea Dvs. în acest site, astfel incat Oui-da-fee sa inteleaga mai bine ce anume din site-ul nostru intereseaza, al căror obiectiv principal este îmbunătățirea experienței Dvs. în site-ul web.