Livrare si returnare


1 . CONDITII DE LIVRARE

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra, in Romania, Anglia, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg,  Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Veti fi atentionat prin mail de livrarea produselor comandate si/sau veti fi contactati telefonic de operatorii nostri pentru confirmarea comenzii.

- livrarea se va face la adresa solicitata de client.

- livrarea se efectueaza prin firme de transport cu care Oui-da-fee.com are contract, posta romana sau prin mijloace proprii.

- produsele se vor livra in ambalajul special Oui-da-fee.com. Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

Costul livrarii pentru coletele trimise in Romania este de 22,5 lei/ 5 euro, pentru livrare in alte tari, tarifele vor diferi in functie de tara aleasa. La totalul de plata se va adauga taxa de 22,5 Lei/5 euro (TVA inclus) sau taxa pentru transportul intr-o alta tara, pentru plata comenzii. Aceasta taxa va fi inclusa in factura emisa de Oui-da Fee si se va regasi in totalul de plata, conform email-ului de confirmare a comenzii.

2. TERMENUL DE LIVRARE

In descrierea fiecarui produs de pe Oui-da-fee.com este mentionat termenul de livrare pentru livrarea in Romania. Pentru livrarea intr-o alta tara, termenul de livrare va fi mentionat in momentul alegerii tarii de destinatie. Termenul de livrare poate diferi de la un produs la altul, de aceasta este mentionat pe pagina fiecarui produs. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii. Pentru mai multe informaţii despre detaliile legate de livrarea coletului dumneavoastră vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email contact@oui-da-fee.com sau la telefon 0740063526, iar noi vă vom înştiinţa în cel mai scurt timp posibil ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră a fost expediat.

 3. CONDITII DE RETURNARE

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra. Cu Oui-da-fee.com, sunteti tot timpul 100% satisfacut. Daca nu, va veti primi banii inapoi.

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Termenii de returnare

• Trebuie sa ne anuntati prin e-mail la contact@oui-da-fee.com  sau telefonic la 0740063526 in primele 14 zile de la primirea comenzii ce produse doriti sa returnati.

• Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie.

  • Produsele realizate prin comanda personalizata, fiind lucrate dupa dimensiunile clientului sau dupa specificatiile distincte ale acestuia, nu se pot returna, decat daca acestea prezinta defecte sau diferente notabile fata de produsul prezentat/ solicitat, acestea fiind acceptate de ambele parti ale contractului. Oui-da Fee procedeaza conform articolului din legea Art.10, lit. c, din OG 130/2000( "Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarelor tipuri de contracte") care prevede: "contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau se pot degrada ori deteriora rapid".

       Va garantam ca vom gasi impreuna varianta cea mai potrivita pentru dvs., pentru a fi multumiti in ceea ce priveste comanda dvs., in cazul putin probabil in care ati constata o neregula sau o nepotrivire si in cazul comenzilor personalizate, insa va asiguram ca le veti iubi si vi se vor potrivi perfect! 

• In documentele primite o data cu comanda veti gasi un document de returnare ce va v-a indruma spre pasii necesari pentru returnarea produselor.

• Pentru retur va rugam sa ne anuntati telefonic cand este pregatit coletul si noi vom trimite un reprezentant de la curierat la adresa mentionata de dvs. pentru preluare. Numai in acest fel transportul de retur este gratuit (valabil pentru comenzi in Romania).

O data ajuns la noi coletul cu produsele returnate, www.oui-da-fee.com se obliga sa returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor in termen 15 zile lucratoare de la data primirii si validarii returului; in aceasta contravaloare nu sunt incluse taxele pentru transportul produselor returnate.